Νέα & Δράσεις

Καθαρισμός του πάρκου Άλσος από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών

Ενάντια στην αδράνεια και την ανοχή, το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος στηρίζει τη δράση, τη δημιουργικότητα και τη θετική παρέμβαση στα κοινά. Με συμβολικό αλλά και έντονα ουσιαστικό και αποτελεσματικό σκοπό, τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος σε συνεργασία με τον Δήμο
Ιωαννιτών οργάνωσαν και υλοποίησαν διήμερη δράση καθαρισμού και καλλωπισμού του πάρκου Άλσος στις 7 και 8 Ιουνίου 2023. Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και κοπή του πρασίνου, εγκαταστάθηκαν νέοι κάδοι, μαζεύτηκαν τα απορρίμματα, απομακρύνθηκαν ογκώδη και επικίνδυνα αντικείμενα, καθαρίστηκαν και βάφτηκαν τα ξύλινα καθίσματα και άλλες πολλές μικρές και μεγάλες εργασίες, οι οποίες βελτίωσαν αισθητά τον χώρο του πάρκου και της παιδικής χαράς που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και αποτελεί πνεύμονα ζωής για μικρούς και μεγάλους. Καθαρή κοινότητα και καθαροί άνθρωποι πάνε μαζί. Πάμε μαζί ενάντια στις εξαρτήσεις. Η συμμετοχή είναι θεραπευτική.

Είμαστε εδώ, μην περιμένεις!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
  • Μπορείς να καλέσεις στον Συμβουλευτικό Σταθμό Ιωαννίνων στο 2651064077, καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα εξάρτησης που σε απασχολεί (ουσίες, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming).
  • Στην περίπτωση που δεν διαμένεις στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, κάλεσε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού 2651064077 και αν χρειαστεί θα σε βοηθήσουμε να επικοινωνήσεις με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

  • Είτε είστε γονέας είτε άλλο συγγενικό ή κοντινό πρόσωπο του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε, καλέστε στο Πρόγραμμα Οικογενειακής Υποστήριξης στο 2651023139 καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα που σας απασχολεί.
  • Στην περίπτωση που δεν διαμένετε στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Προγράμματος Οικογενειακής Υποστήριξης 2651023139 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

  • Οι εκπρόσωποι Φορέων, Συλλογικοτήτων και άλλων Υπηρεσιών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2651037812, καθημερινές 09:00 έως 17:00, ώστε να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης κοινών δράσεων ή τη διεξαγωγή ενημερωτικών εκδηλώσεων.Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε e-mail: στο km@kethea-epirus.gr
  • Στην περίπτωση που δεν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο 2651037812 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη

  • Οι κεντρικές υπηρεσίες Γραμματείας και Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος είναι διαθέσιμες καθημερινά 09:00 έως 17:00. Επικοινωνήστε στο 2651077010 και στο e-mail: info@kethea-epirus.gr