Συχνές ερωτήσεις

Μπορείς να καλέσεις στον Συμβουλευτικό Σταθμό Ιωαννίνων στο 2651064077, καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα εξάρτησης που σε απασχολεί (ουσίες, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming).

Στην περίπτωση που δεν διαμένεις στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, κάλεσε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού 2651064077 και αν χρειαστεί θα σε βοηθήσουμε να επικοινωνήσεις με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

Είτε είστε γονέας είτε άλλο συγγενικό ή κοντινό πρόσωπο του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε, καλέστε στο Πρόγραμμα Οικογενειακής Υποστήριξης στο 2651023139 καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Στην περίπτωση που δεν διαμένετε στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Προγράμματος Οικογενειακής Υποστήριξης 2651023139 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

Όλες οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου.

Οι Κινητές Μονάδες του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος πραγματοποιούν εξορμήσεις σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου καθώς και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με στόχο την ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με διαφορετικές μορφές εθισμού. 

Όχι, δε χρειάζεται να έχει σταματήσει κάποιος τη χρήση για να επικοινωνήσει με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος. Ωστόσο, είναι σημαντικό, ιδιαίτερα στις πρώτες συναντήσεις, ο ενδιαφερόμενος να είναι σε κατάσταση κατά την οποία θα δύναται να ανταπεξέλθει στη συζήτηση και την επικοινωνία με το πρόγραμμα.

Για τα μέλη που εργάζονται ή σπουδάζουν, το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος δίνει τη δυνατότητα να ενταχθούν στο απογευματινό θεραπευτικό πρόγραμμα. Καλέστε μας και θα βρούμε μαζί την θεραπευτική προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. 

Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες των ατόμων που αντιμετωπίζουν ζητήματα εξάρτησης. Εάν ένας έφηβος παρουσιάζει προβλήματα εξάρτησης με ουσίες ή άλλες συμπεριφορές μπορεί να απευθυνθεί στο πρόγραμμα και να προσέλθει αρχικά με γονέα ή κηδεμόνα ή να κάνει αρχικά μια τηλεφωνική επαφή, ώστε να ζητήσει βοήθεια και να ξεκινήσει η κινητοποίησή του για αλλαγή.

Είμαστε εδώ, μην περιμένεις!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
  • Μπορείς να καλέσεις στον Συμβουλευτικό Σταθμό Ιωαννίνων στο 2651064077, καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα εξάρτησης που σε απασχολεί (ουσίες, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming).
  • Στην περίπτωση που δεν διαμένεις στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, κάλεσε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού 2651064077 και αν χρειαστεί θα σε βοηθήσουμε να επικοινωνήσεις με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

  • Είτε είστε γονέας είτε άλλο συγγενικό ή κοντινό πρόσωπο του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε, καλέστε στο Πρόγραμμα Οικογενειακής Υποστήριξης στο 2651023139 καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα που σας απασχολεί.
  • Στην περίπτωση που δεν διαμένετε στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Προγράμματος Οικογενειακής Υποστήριξης 2651023139 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

  • Οι εκπρόσωποι Φορέων, Συλλογικοτήτων και άλλων Υπηρεσιών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2651037812, καθημερινές 09:00 έως 17:00, ώστε να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης κοινών δράσεων ή τη διεξαγωγή ενημερωτικών εκδηλώσεων.Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε e-mail: στο km@kethea-epirus.gr
  • Στην περίπτωση που δεν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο 2651037812 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη

  • Οι κεντρικές υπηρεσίες Γραμματείας και Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος είναι διαθέσιμες καθημερινά 09:00 έως 17:00. Επικοινωνήστε στο 2651077010 και στο e-mail: info@kethea-epirus.gr