Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Ηπείρου

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Ηπείρου δραστηριοποιείται σε όλο το γεωγραφικό εύρος της Περιφέρειας και στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Κινητής Μονάδας παρέχονται υπηρεσίες ενημέρωσης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα και ομάδες με ζητήματα χρήσης ουσιών (παράνομων και νόμιμων) και άλλου τύπου εξαρτητικές συμπεριφορές (τυχερά παιχνίδια, προβληματική χρήση Διαδικτύου/Gaming). Ακόμη, η Κινητή Μονάδα στοχεύει στη δικτύωση και την υλοποίηση δράσεων και συνεργειών με άλλους Φορείς και συλλόγους διαμορφώνοντας ένα υποστηρικτικό κοινωνικό περιβάλλον για τα άτομα και τις οικογένειές τους. Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που προσφέρονται αφορούν στη συμβουλευτική υποστήριξη και κινητοποίηση, τη διασύνδεση με άλλες μονάδες και θεραπευτικά προγράμματα και τις παραπομπές σε αυτά, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας. Οι δράσεις της μονάδας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τακτικές εξορμήσεις σε περιοχές εντός και εκτός αστικού ιστού της Περιφέρειας Ηπείρου, εκπαιδευτικές ενημερώσεις και δράσεις πρόληψης σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους κ.ά και παρεμβάσεις συμβουλευτικής υποστήριξης και κινητοποίησης στον δρόμο (street- work).

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Φιλικής Εταιρείας 37, Ιωάννινα 45580

Τηλέφωνο

2651037812

Είμαστε εδώ, μην περιμένεις!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
  • Μπορείς να καλέσεις στον Συμβουλευτικό Σταθμό Ιωαννίνων στο 2651064077, καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα εξάρτησης που σε απασχολεί (ουσίες, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming).
  • Στην περίπτωση που δεν διαμένεις στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, κάλεσε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού 2651064077 και αν χρειαστεί θα σε βοηθήσουμε να επικοινωνήσεις με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

  • Είτε είστε γονέας είτε άλλο συγγενικό ή κοντινό πρόσωπο του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε, καλέστε στο Πρόγραμμα Οικογενειακής Υποστήριξης στο 2651023139 καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα που σας απασχολεί.
  • Στην περίπτωση που δεν διαμένετε στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Προγράμματος Οικογενειακής Υποστήριξης 2651023139 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

  • Οι εκπρόσωποι Φορέων, Συλλογικοτήτων και άλλων Υπηρεσιών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2651037812, καθημερινές 09:00 έως 17:00, ώστε να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης κοινών δράσεων ή τη διεξαγωγή ενημερωτικών εκδηλώσεων.Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε e-mail: στο km@kethea-epirus.gr
  • Στην περίπτωση που δεν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο 2651037812 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη

  • Οι κεντρικές υπηρεσίες Γραμματείας και Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος είναι διαθέσιμες καθημερινά 09:00 έως 17:00. Επικοινωνήστε στο 2651077010 και στο e-mail: info@kethea-epirus.gr