Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης των Εξαρτήσεων Άρτας

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Άρτας λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2020. Ασχολείται με όλων των ειδών τις εξαρτήσεις, παράνομες και νόμιμες, και προσφέρει συμβουλευτική και ενημέρωση στο οικογενειακό περιβάλλον του εξαρτημένου.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Άρτας παρέχει ενημέρωση και συμβουλευτική σε εξαρτημένα μέλη, είτε από παράνομες είτε από νόμιμες ουσίες, τόσο στους ίδιους όσο και στο οικογενειακό του περιβάλλον. Πέρα από τις ατομικές συναντήσεις που πραγματοποιούνται στο Κέντρο, υπάρχει ομάδα τζόγου και ομάδα αλκοόλ που συμμετέχουν τα μέλη. Παράλληλα με εκείνους είναι σημαντικό και το οικογενειακό τους περιβάλλον να παρακολουθεί το πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν ομάδες γονέων παράνομων εξαρτήσεων, ομάδες γονέων νόμιμων εξαρτήσεων και ομάδες συντρόφων/ συζύγων. Οι ομάδες των μελών πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, ενώ της οικογένειας 1 φορά στις 2 εβδομάδες. Παράλληλα εδώ γίνεται και προετοιμασία των μελών προκειμένου να γίνει η εισαγωγή τους σε θεραπευτική κοινότητα. Συνάμα με τις θεραπευτικές αυτές διαδικασίες, γίνονται από το προσωπικό και δράσεις δικτύωσης. Αυτό περιλαμβάνει δικτύωση και ενημέρωση άλλων υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, ενημερωτικό περίπτερο με έντυπο υλικό ανά συχνά χρονικά διαστήματα σε κεντρικά σημεία της πόλης, συμμετοχή σε δράσεις άλλων φορέων και διάφορες δράσεις σχετικές με το έργο μας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Στρατηγού Χαραλάμπου Κατσιμήτρου 2, Άρτα 47100

Τηλέφωνο

2681070587

Είμαστε εδώ, μην περιμένεις!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
  • Μπορείς να καλέσεις στον Συμβουλευτικό Σταθμό Ιωαννίνων στο 2651064077, καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα εξάρτησης που σε απασχολεί (ουσίες, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming).
  • Στην περίπτωση που δεν διαμένεις στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, κάλεσε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού 2651064077 και αν χρειαστεί θα σε βοηθήσουμε να επικοινωνήσεις με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

  • Είτε είστε γονέας είτε άλλο συγγενικό ή κοντινό πρόσωπο του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε, καλέστε στο Πρόγραμμα Οικογενειακής Υποστήριξης στο 2651023139 καθημερινές 09:00 έως 17:00, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και με σεβασμό στο απόρρητο για το πρόβλημα που σας απασχολεί.
  • Στην περίπτωση που δεν διαμένετε στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο του Προγράμματος Οικογενειακής Υποστήριξης 2651023139 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη.

  • Οι εκπρόσωποι Φορέων, Συλλογικοτήτων και άλλων Υπηρεσιών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2651037812, καθημερινές 09:00 έως 17:00, ώστε να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης κοινών δράσεων ή τη διεξαγωγή ενημερωτικών εκδηλώσεων.Επίσης, μπορείτε να αποστείλετε e-mail: στο km@kethea-epirus.gr
  • Στην περίπτωση που δεν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, καλέστε αρχικά σε αυτό το τηλέφωνο 2651037812 και αν χρειαστεί θα σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε με το κατάλληλο τμήμα και πόλη

  • Οι κεντρικές υπηρεσίες Γραμματείας και Διοίκησης του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος είναι διαθέσιμες καθημερινά 09:00 έως 17:00. Επικοινωνήστε στο 2651077010 και στο e-mail: info@kethea-epirus.gr